Oppstart uke 35  - 2018. 

HØSTEN 2018 Timeplan hos Yoga i Gamlebyen.
Klokkeslett Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
Søndag
10.00-11.30 Yin Yoga m DoTerra oljer. Anette
Medisinsk kundalini Yoga
Anette


12.00-13.30 Medi Yoga med Cecilie Kundalini Rolig Flyt med Monica Isabell Kl 11.00 Kundalini Yogaterapi med Mariann Gravid Yoga
Anette
18.00-19.30
Kundalini Yoga
Mariann
Kundalini Yoga
Anette

Meditasjonskveld
Medisinsk Kundalini Yoga
Anette

20.00-21.30
Kundalini Yoga
Monica Isabell
Kundalini Yoga
Monica Isabell

Meditasjonskveld
YIN Yoga & Gong
Anette

Vi har matter og tepper. Ta gjerne med deg eget teppe om det er ønskelig å ligge på under avslappingen. Ta også med en flaske vann. Kundalini, Yin og Medi Yoga anbefaler løse og ledige klær, som ikke skaper statisk elektrisitet ( naturlige kvaliteter anbefales ) og vi anbefaler at du kler deg i lyse farger.

Kundalini Yoga

for bevissthet. Stillhet, avspenning, tilstedeværelse og indre ro ! Dyp indre transformerende yoga praksis hvor man benytter asanas, dhristi, mudra, mantra og meditasjon. Her bygges mental styrke, økt indre ro og hverdag glede. Vi tilbyr stor bredde gjennom hele uken. Se klassebeskrivelsene under. 

Sat nam -   Mariann, Monica og Anette er våre Kundalini Yoga instruktører. 

Yin Yoga

stillhet og avspenning. Tune out - and go In ! Styrken finnes i stillheten og endringer skjer når bindevevet får tid til å løse opp spenninger. Vi ligger i hver øvelse 3-5 min. Her benyttes Gongens vibrasjoner som deilig avspenning. Anette er vår Yin Instruktør, samt Gong "mester" .....  Gongens vibrasjoner hjelper deg til å frigjøre dype spenninger, tanker og stress som sitter fast.  

Medi Yoga

en mer forsiktig utgave av Kundalini Yoga hvor intensjonen er å sakte og kontrollert hjelpe kroppen å få økt sirkulasjon, forbedre din fysiske og mentale tilstand. Benyttes ofte i rehabilitering/mestring etter sykdom og skade. De som underviser Medio Yoga er ofte helsepersonell, hvor helhetlig helse står i fokus. Fokus på pust, fysiske øvelser, meditasjon, mantra og avspenning. Øvelsene utføres på myk ullmatte, sittende på stol eller stående. Alt etter din helse og dine krav. Vår Medi Yoga Instruktør Cecilie vil veilede deg trygt og godt gjennom din praksis.  

 FLEXIBLE SPINE GIVES A FLEXIBLE MIND - JOIN US ON THE YOGA MAT! 

 

Klassebeskrivelser for KUNDALINI YOGA

Mandag kl 18.00

Mariann sin yogatime vil fokuser på hjerte vårt. Det er gjennom hjertet vi og verden vil heales.  Kurset vil fokusere på øvelser, kriyas og meditasjon som gjennom hjertet styrker vår kommunikasjon og relasjon med oss selv og andre. Nyere metafysisk forskning viser oss nå at for å få de endringer verden og vi mennesker trenger, må vi flytte fokus fra hjernen til hjertet. Deretter øke komikasjonen fra hjertet til hjernen. I denne relasjonen vil vi skape fred .. I oss selv ... I verden.  

Mandag kl 20.00 & Torsdag kl 12.00

 Monica vil lede deg gjennom en yogatime hvor stressmestring og økt livskraft står i sentrum. Hun er selv på en reise i livet hvor kroppen for bare noen år siden var tom for krefter og diagnosen ME ble gitt. Veien tilbake til livet som en fungerende småbarnsmor har gitt Monica mange erfaringer, og Kundalini yoga har vært et viktig redskap. Du kan lese mer om Monicas reise under " her er vi " fanen vår :)

Fokus gjennom kurset vil være å hjelpe kroppen og sinnet ditt til å stresse ned. Vi vil jobbe med øvelser, pusteteknikker og meditasjoner som balanserer ulike typer stressreaksjoner i kroppen, vi vil jobbe med vagusnerven, samt jobbe med tankesett og stimulere nye nervebaner i kropp og i hodet. Kurset vil passe for deg som har en middels grad av utmattelse, for deg som søker mer balanse i livet ditt, for deg som opplever stress som en utfordring og vil lære mer om hvordan du selv kan påvirke dette, og for deg som ønsker en noe roligere yogatime. Kurset vil passe alle aldre og kan tilpasses den enkelte. 

Tirsdag kl 18.00

Bli med på dynamisk og frigjørende Kundalini Yogatime med Anette. Vi trenger å holde vår fysiske kropp bevegelig og sterk. Kroppen er en farkost som sjelen benytter til å reise gjennom dette livet. La oss passe på at den har god sirkulasjon, klarer å rense seg, frigjøre slagsstoffer og avfall og ta inn ny livskraft gjennom et sterkt respirasjons system. Ved å øke blodgjennomstrømmingen til hodet vil plager som hodepine, stive skuldre etc avta ..... 

Livskraft - Glede - Humor - Styrke .....   en perfekt time for deg som liker litt fysiske utfordringer, men som samtidig trenger å "lette på trykket " i hodet. Anette har selv diagnosen ADHD, og Kundalini yoga er et viktig redskap for henne slik at fokuset livet blir NUET ... og ikke et konstant internt jag og mas.

Lær deg å mestre det som er viktig - deg selv! 

Tirsdag kl 20.00

Halschakra & kommunikasjon, med Monica Isabell. Hvordan kommuniserer du med deg selv? Er du bevisst din indre dialog? Hvordan kommuniserer du med omverdenen og menneskene rundt deg? Er det lett for deg å kommuniserer ut hva du tenker og føler? Eller opplever du noen ganger at nettopp dette kan være utfordrende? I dette kurset vil vi jobbe med ulike kriyar og meditiasjoner som støtter opp under å balansere dette området. I Kundalini Yoga er halschakra tilknyttet språk,lyd og kommunikasjon. Om å være i kontakt med sin indre sannhet og utrrykke seg på en balansert måte.  Ubalanser i dette området kan gi seg utslag i den fysiske kroppen vår. Man kan oppleve utfordringer med hals og stemme, med stoffskiftet og metabolismen, samt utfordringer tilknyttet nakkeområdet og skuldrene. Fordi dette området er knyttet til kommunikasjon, vil det på alle timene være et fast innslag med lyd /chanting.  I deilige og trygge omgivelser omfavner vi den naturlige stemmen vår og gleder oss over vårt individuelle uttrykk. 

Onsdag kl 10.00 Torsdag kl 18.00

Medisinsk Kundalini med Anette, er en yogaprakis hvor alle kan delta. Vi forbedrer sirkulasjonen i kroppen, prater om hverdagens utfordringer og hvordan yoga kan benyttes som et redskap til økt livsglede og trivsel. Denne timen vil raskt gi deg små gleder som bedre søvn, bedre fordøyelse og et lettere sinn ( gode og glade tanker ) Passer alle -  Fin time for deg som har praktisert en stund, men også en fin time for deg som er nybegynner i yoga. Vi benytter puter og stoler om det trengs som støtte slik at alle har det bra underveis.  

Onsdags kvelden blir Meditasjons kvelden! 

Vi utarbeider et nytt tilbud med fokus på stillhet, meditasjon og tilstedeværelse. Et sterkt og kraftfullt tilbud som du kan glede deg til. Kundalini Yga har de sterkeste og mest effektive meditasjoner som finnes, og vi skal sammen skape magi disse kveldene. Info kommer. 

Torsdag kl 20.00

Yin yoga med Gong er en yogaprakis hvor flyt, avspenning og pust er i fokus. Med Anette. Gongens vibrasjoner vil hjelpe deg til å dykke inn i deg selv og frigjøre spenninger, tanker og en opplevelse av stor tilstedeværelse i egen kropp vil kunne kjennes. Bindevev yoga, hvor kroppen selv inviterer deg inn. Vi lærer å lytte, kjenne og akseptere realiteten rundt det faktum at kroppen er ferskvare, og vi må lytte til dens signaler. Passer alle, uansett stivhet og utfordringer.

Fredag kl 11.00

Kundalini Yoga som Terapi, med Mariann. Kundalini yoga har hjulpet mange på en terapeutisk måte. Denne yoga formen er som en skattekiste, full av skatter som forvandler lidelse til indre fred og ro. Et liv der kropp, sinn og sjel er i balanse. Det er sannheten vi alle søker. Redskapene finnes - bli med å oppleve hva yogiene i India har brukt i mange tusen år ------  Kundalini Yoga ! 

Gravid Yoga  Lørdager. 

Ta kontakt med Anette for ytterligere informasjon. 

Ta direkte kontakt med oss for ytterligere informasjon eller påmelding.  Mail til : anette.m.thorstensen@gmail.com eller ring eller send sms direkte til instruktøren til det partiet du ønsker å bli med på. 

KUNDALINI & YIN YOGA:  ANETTE M. THORSTENSEN     MOBIL: 918 94 921

KUNDALINI YOGA:             MARIANN IREN KRISTIANSN   MOBIL: 911 52 150

KUNDALINI YOGA:             MONICA ISABELL HOVIND       MOBIL: 454 69 011                            

MEDI YOGA:                        CECILIE ZAKARIASSEN              MOBIL: 959 03 342

 

 

  Vi inviterer til transformerende 40 dagers meditasjon hvor vi sammen skal skape endringer. Perfekt for deg som står litt fast i livet og som trenger endring.   Perfekt for deg som ønsker endring. perfekt for deg som ønsker en dypere spirituell opplevelse og kontakt med deg selv.   Perfekt for deg!  Dette blir 40 dager med egen meditasjon tilpasset deg og din intensjon for disse 40 dagene, for ditt sinn, din kropp og din sjel   mer informasjon send meg en mail anette.m.thorstensen@gmail.com  Det vil bli felles yoga og in-tuning lørdag 27/10   kl 14.00    Oppstart 40 dager er søndag 28/10.  40 dagers: 28.oktober - 6. desember

Vi inviterer til transformerende 40 dagers meditasjon hvor vi sammen skal skape endringer. Perfekt for deg som står litt fast i livet og som trenger endring.

Perfekt for deg som ønsker endring. perfekt for deg som ønsker en dypere spirituell opplevelse og kontakt med deg selv.

Perfekt for deg!

Dette blir 40 dager med egen meditasjon tilpasset deg og din intensjon for disse 40 dagene, for ditt sinn, din kropp og din sjel

mer informasjon send meg en mail anette.m.thorstensen@gmail.com

Det vil bli felles yoga og in-tuning lørdag 27/10

kl 14.00

Oppstart 40 dager er søndag 28/10.

40 dagers: 28.oktober - 6. desember

Title-Text.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Høstens Yin & Kundalini kurs starter opp uke 35.    Mandag 27/8   og varer i 12. uker  ( Ingen praksis i høstferien ) 

Pris en klasse i uken er 2300,-    Vil du bli med på to kurs pr uke får du 25% rabatt på kurs nr 2.   

  ( Mix & match gjelder Kundalini og Yin ) 

Drop In pris er 200,- pr gang.

Gravidyoga og 40-dagers har egne priser. 

Ta kontakt med Anette, Monica eller Mariann direkte for påmelding. Eller send mail til oss gjennom vår "postkasse "

 

For MEDI YOGA Kurset på tirsdag: Ta direkte kontakt med Cecilie for priser, kursvarighet og Informasjon.