"Sharing is caring "

....du må starte meg deg selv først.

Velkommen til vår yoga/olje verden. 

Yoga på og utenfor matten. For oss er Yoga livet. Hvordan møter vi livet, hvordan gjør vi hverdagen best mulig for oss selv og de rundt oss. 

Vi tilbyr Yoga Mandag til Fredag på matten i Adi Shakti. Vi tilbyr yogaterapi og innføring i yogi livssyn.

Vi tilbyr Yoga på flaske, en gave fra jorden: DoTerra Essentials Oils.

En komplett pakke for helhetlig helse: en sunn hverdag hvor glede regjerer. 

Se vår nettside:  www.yoga-oils.com

Her deler vi all informasjon vi oppdager, erfarer og lærer om disse fantastiske dråpene fra moder jord.

Lese mer om DoTerra?  Følg linken her: https://sourcetoyou.com

 

 

Skjermbilde 2018-11-03 kl. 17.56.08.png
Body - Mind - Spirit.

Body - Mind - Spirit.

Bli med i vårt team - DOTERRA TEAM GAMLEBYEN - Info kvelder hver måned. 

Hver måned inviterer vi til erfaringsutveksling, nyheter, olje prat i Yogastudio. 

 alle er velkomne, lett servering - Kveldene er Gratis!

Vi benytter oljer fra DoTerra til klient behandling, i yogapraksisen, på designkontoret/i butikken og privat. Det er en berikelse å kunne benytte gode oljer som erstatning til syntetiske tabletter eller kremer når kroppen trenger støtte fysisk eller psykisk. 

  DoTerra oljer kan bestilles om du tegner medlemskap. Eller gjennom oss. Det er trygt og ikke bindende å tegne medlemskap. Du trenger ikke bestille mer enn hva du ønsker eller trenger. 

 • Bestille den smarte startpakken: Familepakke med luftfukter, ni oljer, kokosolje og kapsler. Denne startpakken koster Nkr 2800,- og det er inkl frakt, toll og moms. ( fritt levert til deg ) Ja, dyr - men de holder lenge! Oljen er så ren at du bruker veldig lite om gangen. 

 • Verdien av denne pakken er stor. Men, kun om du åpner korken og bruker oljene! Jeg vil fra høsten 2018 tilby en kveld i måneden til gratis felles møter slik at vi kan hjelpe hverandre med erfaring etc å lære av hverandre slik at oljene brukes !!

Hvordan bruke oljene: 

Aromatisk - Vi puster de inn. Oljene kan benyttes i luftfukteren/diffuseren og pustes inn!  

Topisk  -  Smør oljen på huden! Men, disse oljene er så rene at de må blandes ut. Derfor følger det med en kokosnøtt olje med startpakken. Men i håndflaten og under beine kan du smøre inn en ren olje. ( Husk! noen skal ikke utsettes for sollys - deriblant sitrus og oregano ) 

Internt - mange av oljene kan dryppes i munnen eller dryppes i vann og svelges ....  det følger med vegan kapsler som kan benyttes om man vil svelge oljen. ( I startpakken / Veggie Caps ) ( I USA er de godkjente til innvortes bruk ) 

Dette er fremtidens medisin! DoTerra tilbyr oljer som er rene, 100%.  DoTerra forsker, sjekker og har et nært samarbeide med sine produsenter. Dette er fairtrade! Det er vinnere på hver side av flasken!  

Nysgjerrig?  

vil du vite mer?

eller ønsker du  å få en startpakke - fortsett å scrolle nedover - informasjon kommer :) 

Ikke nøl med å ta kontakt: Send en mail eller sms:  

anette.m.thorstensen@gmail.com   / mariannkristiansen@live.no

Anette mobil 918 94 921 - Mariann mobil 91152150 

 

IMG_0963.jpg

 

 

Jobb med oss

Er du klar for å ta 100% ansvar for eget liv og helse? 

Som yogier er et av våre viktigste budskap: det ikke finnes noen quick fix, menhver dag er en ny mulighet til å rette opp balansen og holde seg frisk og autentisk.  Kropp er ferskvare, sinnet kan være vår værste fiende og vår beste venn. Hvordan lage seg en verktøykasse og fylle den med redskaper som kan hentes frem når du trenger de ?  

Vår verktøykasse har følgende redskaper:  Yoga asanas, Meditasjon, Pranayama/pusteøvelser, Mudra og DoTerra Oljer. 

Er du villig til å investere i egen helse, for så å hjelpe andre til å gjøre det samme. For deg som vet at "sharing is caring" men at du først må løfte deg selv!

" Yoga på flaske"  -- Det er hva vi kaller DoTerra.  Oljene representerer seg selv og hver enkel er unik og spesiell. Som deg og meg! 

Vi tenker at det er "vinn-vinn" rundt alt DoTerra tilbyr. Organisasjonen tilbyr høy integritet, god etikk, gode verdier og de bidrar til å gjøre verden til et bedre sted, for bruker, produsent og for moder jord selv.  Du kan lese mer om doTERRA her.

På lik linje med Yoga gir oljene deg et roligere og balansert sinn, bedre sirkulasjon og overskudd i energinivået i kroppen, bedre søvn og mer glede. 

Bli med i teamet vårt, bli med å spre høyere vibrasjoner på jorden og bli med å løfte deg selv og andre opp og frem. Spirituelt, økonomisk og helsemessig.

" Happiness is your birthright! " Yogi Bhajan

Gjennom doTERRA har vi muligheten til å påvirke.  Livene til bønder og produsentene i over 46 land, over halvparten u-land, til brukerne av oljer og de som velger å skape en business med doTERRA.

Våre personlige mentorer er Trude Fosse og Nina Wood.  De inspirerer og vårt team jobber nært og tett. 

Vil du bli med og komme igang? 

OPPRETT EGEN KONTO

Det er enkelt å komme i gang! Du kan lager deg en konto i www.myDoTerra.com og bestiller deg en pakke som heter "Family Essentials Kit Norway". Den smarteste måten å opprette konto på, som gir deg diffuser og ni oljer. Og du blir automatisk med i vårt team. ( det forplikter ikke til noe! ) Om du synes det ser vanskelig ut, så hjelper vi deg igang. Ta kontakt!  Anette: 91894921

 

TESTE, PRØVE OG ERFARE

Når du har fått oljene dine så er det tid for å utforske, teste, leke og lese. Vi legger deg automatisk til vår facebook gruppe,  så du vil få massevis av tips til hvordan bruke startpakken din. Vi inviterer til månedlige treff i yogastudio også, men om det ikke passer så får du all informasjon tilsendt på mail. Etterhvert utforsker du også hudpleien, SPA produktene, kosttilskuddene og vaskemidlene. Du er på vei til et rent og sunt liv. 

 

ORGANISASJONEN DOTERRA

Neste steg er å lære mer om DoTerra som selskap. Forstå deres visjon om å heale verden en dråpe om gangen. Forstå hvorfor det trengs en endring i hvordan vi lever livene våre. Hva co-impact sourcing er og hvordan det sikrer at mennesker i U-land får et bedre liv. Og ikke minst doTERRA sin non-profit organisasjon "Healing Hands Foundation"- som har hjelpe prosjekter over hele verden. doTERRA bidrar - og du kan bidra - til å skape en bedre verden for oss alle.

 

DINE MULIGHETER

Når du nå har din DoTerra konto kan du velge; handle til eget bruk og spare opp poeng som kan benyttes når du handler neste gang ( som Triumph kort / Coop kort ) ELLER du oppgraderer deg til LRP. Loyal Reward Program hvor du får tilsendt dine favoritter hjem fast hver måned, tjener ytterligere LRP kreditt poeng og du vil få gratis oljer hver måned som en bonus.  Kreditt poengene vil kunne benyttes i senere kjøp. Produktene som kommer hver måned, kan enkelt justeres og endres av deg. 

 

DEL DINE ERFARINGER MED ANDRE

Når du er klar, når det er helt naturlig for deg, så kan du dele oljemagi med andre. Vi selger ikke oljer, vi underviser i hvordan bruke dem til å leve et sunnere liv. 

Skjermbilde 2018-09-16 kl. 15.18.03.png

Etterhvert som gleden over å dele med andre vokser, så vokser du inn i din lederrolle. Det er noe med å skynde seg langsomt. Vi heier på hverandre, vi samarbeider og vi har et fantastisk sterkt og unikt fellesskap. Vårt sangat/fellesskap er også ditt! 

Hvordan melde deg inn; 

For å melde deg inn følger du disse enkle stegene:

 1. Gå inn på www.mydottera.com

 2. Ned på siden er det en link for deg som er ny og som ønsker å melde deg inn.

 3. Skroll ned og velg Join doTERRA - "click here "

 4. Velg Europe, og deretter Norway.

 5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.

 6. Krysser du av for Wellness Advocate og Continue.

 7. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord.

 8. Enroller ID skal være 5260854. Trykk verify for å se at det er Anette Manskow Thorstensen.

 9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway. Du velger dette og går videre til betaling. Du kan også legge mer, og du vet hva du vil ha.

HUSK! Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan være medlem uten å kjøpe noe mer. Ingen binding. ingen kjøpeplikt. Bare massevis av muligheter!

 

Sat Nam - Namaste . Velkommen 

b9a7ffeeb61dd3c9ccb99a1c1c4e7b69.jpg

 

   

Startpakken inneholder 9 oljer - Diffuser, veggi capsler og cocosolje ( til utblanding ) 

1. Virak/Frankincense: Beroligende og fornyende egenskaper. Opprettholder sunn cellefunksjon, reduserer linjer og arr i huden, balanserer sinnet, humøret og fremmer velvære. Støtter kroppens arbeid med betennelsse. 

2. Lavandel: Beroligende for huden, beroligende på nervesystemet, angst og spenninger. Gir bedre søvn. 

3. Sitron: Renser luftveiene, kroppen, luften og støtter fordøyelsen. Løfter humøret og energien. 

4. Oregano: Gir kroppen kraftige antioksidanter, styrker immunforsvaret, støtter fordøyelsen og luftveiene. 

5. Peppermynte: Lindrer spenninger, roer kropp og sinn, gir klar pust og åndedrett, beroliger magen og fremmer god fordøyelse. Lindrere hodepine og kramper. 

6. Rosmarin: Fantastisk i mat, reduserer tretthet og nervøsitet, støtter sunn fordøyelse, åndedrett og andre organer. 

7. Wild Orange/Vild appelsin: Støtter immunforsvaret, kraftig antioksidant, opprettholder god helse, rensende. 

8. ZenGest/DigestZen: Sunn fordøyelse, reisesyke, beroligende for magen, reduserer luft/oppblåshet og fordøyelsesbesvær. 

9. On Guard: Forbedrer åndedrett, støtter kroppens naturlige antioksidantforsvar, beskytter mot miljømessige og sesongmessige trusler. 

HUSK: disse påstandene er ikke ment til å diagnosere eller behandle sykdommer. Oljene brukes på eget ansvar, og er du usikker så sjekker du med din lege! Dette er viktig. Vi er alle ansvarlig for vår egen helse. Vi søker informasjon om vi er i tvil.   NAMASTE 

IMG_1788.jpg