Anette Manskow Thorstensen

Yogisk navn: Sevapreet Kaur

Jobber daglig som Yogalærer og massør ved Yoga I Gamlebyen.

Klesdesigner for Gaia Textiles AS. Yogaklær og Casual klær

Sertifisert / Utdannet hos Kundalini Yogaskolen Oslo.

Internasjonal KRI godkjent sertifisering som følger IKYTAs (International Kundalini Yoga Teachers Association) retningslinjer. 

The International School of Karam Kriya som er grunnlagt av Shiv Charan Singh.

KRI – 3HO – Yogautdanning etter Yogi Bhajans lære

GravidYoga; Khalsa Way® Prenatal Yoga Teacher Training Program. Utviklet av  Gurmukh Kaur Khalsa, basert på Kundalini Yoga og  Meditation som lært av Yogi Bhajan.

Ayurvedisk Yogamassasje / Indisk ansikt & hodebunnsmassasje; Utdannet ved Axelssons Body School 2012/2013.

Yin Yoga lærer, Utdannet ved Axelsons Body School 2017

 

 

Monica Isabell Hovind vil tilby sin kunnskap og dele sin livserfaring med deg fra høsten 2018.  Yogisk navn: Bani Puran Kaur  *Kundalini yoga lærer KRI utdannet hos Kundalini Yogaskolen Oslo etter Yogi Bhajans lære. Level 1  *Yogastrology Initiator Trainor Lev 1  Monica forteller her litt om sin reise:  Mange oss har hektiske dager fylt med aktiviteter fra tidlig morgen til sen kveld. Kroppene våre er smarte. Kroppen vår tåler et forhøyet stressnivå gjennom kortere perioder. Problemer oppstår når vi ikke stopper opp og lytter til signalene kroppen vår gir oss. Når vi ikke legger inn viktige pauser i løpet av en hektisk hverdag, men løper fra det ene til det andre.  Jeg var selv en som var høyt og lavt fra morgen til kveld, med masse overskudd og energi. Så begynte kroppen å reagere på dette.I staren var det veldig subtilt, og jeg lyttet ikke så godt. Etterhvert kunne jeg merke at små endringer i kropp og sinn gjorde seg gjeldende. De økte i frekvens gjennom flere år, men jeg forstod ikke selv hva som skjedde. Det eneste jeg forstod var at noe opplevdes veldig feil i kroppen min, jeg fikk mindre og mindre overskudd og energi, en masse symptomer på ubalanser i kroppen. Jeg fikk større og større utfordringer med konsentrasjon og hukommelse, og begynte å bekymre meg for om jeg begynte bli alvorlig syk. Etter en lengre periode med dette stoppet det meste i livet opp, og jeg fikk beskjed om at jeg var utmattet og at løsningen var å hvile. Jeg hvilte en god stund, men ble ikke noe bedre.  Ett viktig vendepunkt ble mitt møte med KundaliniYoga. Dette skjedde her i Gamlebyen. Det startet med en auyurvedisk yogamassasje, hvorpå jeg meldte meg på yogakurs. Gjennom lang tid følte jeg at jeg gradvis kom tilbake til meg selv. Gjennom å møte meg selv på den yogamatten hver uke, gjennom å lære meg å puste ordentlig, lære meg å lytte til kroppen min, og gjennom passe utfordrende fysiske øvelser, startet den lange reisen med å bygge seg selv opp igjen. For meg er Kundalini Yoga et så viktig redskap i hverdagen, at jeg ikke kan være foruten. Gjennom denne reisen med utmattelse og lengre tids sykdom gjennom mange år, har jeg et stort ønske om å videreformidle disse redskapene til andre som opplever å være i en liknede situasjon.  Sees i Adi Shakti på Mandag, Tirsdag og Torsdager. SAT NAM.

Monica Isabell Hovind vil tilby sin kunnskap og dele sin livserfaring med deg fra høsten 2018.

Yogisk navn: Bani Puran Kaur

*Kundalini yoga lærer KRI utdannet hos Kundalini Yogaskolen Oslo etter Yogi Bhajans lære. Level 1

*Yogastrology Initiator Trainor Lev 1

Monica forteller her litt om sin reise:

Mange oss har hektiske dager fylt med aktiviteter fra tidlig morgen til sen kveld. Kroppene våre er smarte. Kroppen vår tåler et forhøyet stressnivå gjennom kortere perioder. Problemer oppstår når vi ikke stopper opp og lytter til signalene kroppen vår gir oss. Når vi ikke legger inn viktige pauser i løpet av en hektisk hverdag, men løper fra det ene til det andre.

Jeg var selv en som var høyt og lavt fra morgen til kveld, med masse overskudd og energi. Så begynte kroppen å reagere på dette.I staren var det veldig subtilt, og jeg lyttet ikke så godt. Etterhvert kunne jeg merke at små endringer i kropp og sinn gjorde seg gjeldende. De økte i frekvens gjennom flere år, men jeg forstod ikke selv hva som skjedde. Det eneste jeg forstod var at noe opplevdes veldig feil i kroppen min, jeg fikk mindre og mindre overskudd og energi, en masse symptomer på ubalanser i kroppen. Jeg fikk større og større utfordringer med konsentrasjon og hukommelse, og begynte å bekymre meg for om jeg begynte bli alvorlig syk. Etter en lengre periode med dette stoppet det meste i livet opp, og jeg fikk beskjed om at jeg var utmattet og at løsningen var å hvile. Jeg hvilte en god stund, men ble ikke noe bedre.

Ett viktig vendepunkt ble mitt møte med KundaliniYoga. Dette skjedde her i Gamlebyen. Det startet med en auyurvedisk yogamassasje, hvorpå jeg meldte meg på yogakurs. Gjennom lang tid følte jeg at jeg gradvis kom tilbake til meg selv. Gjennom å møte meg selv på den yogamatten hver uke, gjennom å lære meg å puste ordentlig, lære meg å lytte til kroppen min, og gjennom passe utfordrende fysiske øvelser, startet den lange reisen med å bygge seg selv opp igjen. For meg er Kundalini Yoga et så viktig redskap i hverdagen, at jeg ikke kan være foruten. Gjennom denne reisen med utmattelse og lengre tids sykdom gjennom mange år, har jeg et stort ønske om å videreformidle disse redskapene til andre som opplever å være i en liknede situasjon.

Sees i Adi Shakti på Mandag, Tirsdag og Torsdager. SAT NAM.

Yoga på flaske.   Vi benytter doTerras oljer til hverdag, meditasjon og i yoga praksisen vår.

Yoga på flaske.

Vi benytter doTerras oljer til hverdag, meditasjon og i yoga praksisen vår.

Behagelige yogaklær, haremsbukser, topper og casual bohem; www.sistersoul.no

Behagelige yogaklær, haremsbukser, topper og casual bohem; www.sistersoul.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre venner, som vi vil dele med deg!

Maharishi Ayurveda:

Trenger du hjelp til å finne det riktige produktet for deg?

Nå kan du ringe Ingeborg på 55136900 og avtale tidspunkt for en produktveiledning over telefonen. Hvis mange ringer på en gang, opplever vi noen ganger at folk har problemer med å komme igjennom. Hvis det skjer, kan du sende en epost til post@ayurved.no. Skriv inn telefonnummeret ditt og en liten beskjed om at du ønsker produktveiledning, så ringer Ingeborg deg tilbake.

Nettbutikk med gode Ayurvediske produkter. www.ayurved.no

 

Nettbutikk Kundalini varer: www.satnam.eu

Kundalini yogaskole: www.Kundalini-yoga.no

Yogi Tewww.yogitea.com

Norges Kundalini Yoga Forbund  & 3HO

En medlemsorganisasjon for KRI-sertifiserte Kundalini Yogalærere i Norge samt en søsterorganisasjon til den internasjonale yogalærerforeningen IKYTA. Vår visjon er å skape et felles forum, en plattform for å forene alle Kundalini Yogalærere i Norge samt gjøre Kundalini Yoga tilgjengelig for alle som er interessert. Et av våre viktigste mål er å spre kunnskap og informasjon om Kundalini Yoga i henhold til Yogi Bhajans lære.

 

www.guruseurope.com Nye matter i studio! Vi bytter ut de gamle stickymats med vakre nye og naturlige, antibakterielle korkmatter fra GURUS. De planter et tre, når du kjøper en matte! Vi har kjøpt nye matter til studio, og de planter en liten skog:) HURRA :) Skal være på plass i løpet av oktober. Vil du ha en selv til din egen praksis?  Ta kontakt - vi ordner en matte til deg! Pris 1299,- 

 

 

 

Bildet tatt av Demokraten. Bildet er fra oppstarten tatt Mai 2015.

Bildet tatt av Demokraten. Bildet er fra oppstarten tatt Mai 2015.

Yoga Gamlebyen - Adi Shakti Studio er medlem og medarrangør av Fredrikstad Yoga festival .....  felles motto; Yoga for alle!  

White harmony i Gamlebyen ...... på vollane :)

White harmony i Gamlebyen ...... på vollane :)

Våren 2018: Yoga Gamlebyen crew:

Kundalini Yoga; Mariann og Anette

Yin Yoga: Anette

Ashtanga Yoga: Ruth Rostad

Medi Yoga ( medisinsk Yoga ): Cecilie Zakariassen

Restorativ Yoga: Ruth Rostad  

Gravid Yoga; Ruth Rostad / Anette Thorstensen

Kopping / akupunkture: Mersedeh Daikin 

Mariann Iren Kristiansen  

Yogisk navn: Mahandev Kaur

Jobber daglig som Barnehagelærer i Fr.stad kommune. 

Utdannet hos Kundalini Yogaskolen Oslo.

Internasjonal KRI godkjent sertifisering som følger IKYTAs (International Kundalini Yoga Teachers Association) retningslinjer. 

The International School of Karam Kriya som er grunnlagt av Shiv Charan Singh.

KRI – 3HO – Yogautdanning etter Yogi Bhajans lære.

Barneyoga Instruktør. 

Under utdanning til Level II

Ekstra kurs; Yoga for barn. 

 
Navn *
Navn
Navn
 
 

Adi Shakti Yogastudio finner du i harmoniske omgivelser i Gamlebyen Fredrikstad.

Kommer du kjørende så kjører du inn mot vakre Gamlebyen. Pass opp for passerende svaner eller ender...... Husk; når man kommer inn i vakre Gamlebyen så stopper tiden litt opp. Pulsen senker seg og man bare er ........  Ta deg tid til å nyte Gamlebyens vakre omgivelser.

Finn oss: Hold til venstre. Kjør andre vei til høyre, da er du i Kasernegaten. Nederst i denne gaten ligger Kjørbogården.  Hvit murgård, med en hvit murportal ....  inn her skal du. Bak det hvite gjerdet, finner du oss. ( orange lite bakgårdshus )

( fra fugleperspektiv, så ligger vi midt mellom kirken og Glomma )

Det er egne parkeringsbestemmelser i Gamlebyen, så pass på at du parkere på oppgitte p-plasser. Betaling frem til kl. 18.00

Dette vakre "bildet" er hva du ser når du kommer inn mot vakre Gamlebyen.

Dette vakre "bildet" er hva du ser når du kommer inn mot vakre Gamlebyen.