Oppstart Høsten 2019 : 26. August

HØSTEN 2019 Timeplan hos Yoga i Gamlebyen.
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag
Søndag
MORGEN 10.00 / 11.30 Yin Yoga m eteriske oljer. Anette
12.00 / 13.30 MEDI YOGA Cecilie. 10.00 / 11.30 Medisinsk kundalini Yoga
Anette
10.00 / 11.30 Yoga terapi med Mariann

FORMIDDAG 14.00 / 15.30 Slow Yoga / tilbake til hverdagen. Med Monica Isabell 16.30 - 18.00 Klassisk Yoga med Cecilie
ETTERMIDDAG
18.00 / 19.30 Kundalini Yoga
Mariann
18.00 / 19.30 Kundalini Yoga
Anette
19.00 GO4U PUST Meditasjon Mona & Maria 18.00 / 19.30 Yoga
Anette

KVELD
20.00 / 21.00 Kundalini Meditasjon
20.00 / 21.00 Yin Yoga / Spa Yoga / Stressfri Zone

20.00 / 21.30 YIN Yoga med eteriske oljer
Anette

Vi har matter og tepper. Ta gjerne med deg eget teppe om det er ønskelig å ligge på under avslappingen. Ta også med en flaske vann. Kundalini, Yin og Medi Yoga anbefaler løse og ledige klær, som ikke skaper statisk elektrisitet ( naturlige kvaliteter anbefales ) og vi anbefaler at du kler deg i lyse farger.

Yin Yoga, Mandag kl 10.00 & Torsdag kl 20.00

Indre stillhet og avspenning. Tune out - and go In ! Styrken finnes i stillheten og endringer skjer når bindevevet får tid til å løse opp spenninger. Vi ligger i hver øvelse 3-5 min. Her benyttes også eteriske oljer og healende lyd vibrasjoner. Bli med å opplev hva eteriske oljer og lyd vibrasjoner kan gi deg av opplevelser.

Medi Yoga, Tirsdag kl 12.00 ( Cecilie )

en mer forsiktig utgave av Kundalini Yoga hvor intensjonen er kontrollert og i rolig tempo hjelpe kroppen å få økt sirkulasjon, forbedre din fysiske og mentale tilstand. Benyttes ofte i rehabilitering/mestring etter sykdom og skade. De som underviser Medio Yoga er ofte helsepersonell, hvor helhetlig helse står i fokus. Fokus på pust, fysiske øvelser, meditasjon, mantra og avspenning. Øvelsene utføres på myk ullmatte, sittende på stol eller stående. Alt etter din helse og dine krav. Vår Medi Yoga Instruktør Cecilie ( utdannet sykepleier ) vil veilede deg trygt og godt gjennom din praksis.  

Klassisk Yoga med Cecilie Onsdag 16.30

Myk og rolig yoga. Passer for nybegynnere og litt øvede. Behagelige og rolige øvelser med deilige strekk, fokus på pust og tilstedeværelse. Solhilsen, myke strekk og pust. Timen avsluttes med Yoga nidra.

Påmelding til Cecilie 959 03 342 Pris 1600,- 8 ukers kurs.

PUST Meditasjon med Go4U Maria og Mona.

Velkommen til PUST!
Du vil under selve pustesekvensen ligge på myke madrasser, innpakket i varme pledd og lytte til et mangfold sjangre av musikk. Du lærer å bevisst koble pusten, slik at det ikke er noen pauser mellom å inhalere og puste ut. Sakte blir du guidet til å finne din egen rytme, trolig litt raskere og fyldigere enn du er vant til. En pustesekvens varer i ca 60 til 75 minutter. Samtidig balanserer vi din kropp og er nærværende for hver og en av dere. Effekten av en pustesekvens kan vare i kroppen i inntil 14 dager, og er en enkel, mild, men kraftig pusteteknikk. 
Pris 300kr.-
Du kan melde deg på ved å ringe eller sende SMS til:
Mona Kylstad mob. 911 52 172
Innbetaling til konto 0539 2679679/Vipps 911 52 172
Her er det bindende påmelding, avbestilling må skje 24 timer i forveien, ellers må plassen betales i sin helhet.
Velkommen til sterke gode PUSTE timer!



Klassebeskrivelser

Mandag kl 18.00 Info kommer

MANDAG KL 20.00 Meditasjon med Mariann. Info kommer

Tirsdag kl 14.00 Sykemeldt? Utbrent ? Sliten ? Mye stress i kroppen ? Lyst til å praktisere yoga på dagen ? ( Monica Isabell )

Monica vil lede deg gjennom en yogatime hvor stressmestring og økt livskraft står i sentrum. Hun er selv på en reise i livet hvor kroppen for bare noen år siden var tom for krefter og diagnosen ME ble gitt. Veien tilbake til livet som en fungerende småbarnsmor har gitt Monica mange erfaringer, og Kundalini yoga har vært et viktig redskap. Du kan lese mer om Monicas reise under " her er vi " fanen vår :)

Fokus gjennom kurset vil være tilstedeværelse og pust. hjelpe kroppen og sinnet ditt til å stresse ned. Vi vil jobbe med øvelser, pusteteknikker og meditasjoner som balanserer ulike typer stressreaksjoner i kroppen, vi vil jobbe med vagusnerven, samt jobbe med tankesett og stimulere nye nervebaner i kropp og i hodet. Kurset vil passe for deg som har en middels grad av utmattelse, for deg som søker mer balanse i livet ditt, for deg som opplever stress som en utfordring og vil lære mer om hvordan du selv kan påvirke dette, og for deg som ønsker en noe roligere yogatime. Kurset vil passe alle aldre og kan tilpasses den enkelte. 

Fokus; Hverdagsglede

Tirsdag kl 18.00 ( Anette )

Bli med på dynamisk og frigjørende Kundalini Yogatime med Anette. Vi trenger å holde vår fysiske kropp bevegelig og sterk. Kroppen er en farkost som sjelen benytter til å reise gjennom dette livet. La oss passe på at den har god sirkulasjon, klarer å rense seg, frigjøre slagsstoffer og avfall og ta inn ny livskraft gjennom et sterkt respirasjons system. Ved å øke blodgjennomstrømmingen til hodet vil plager som hodepine, stive skuldre etc avta ..... 

Livskraft - Glede - Humor - Styrke .....   en perfekt time for deg som liker litt fysiske utfordringer, men som samtidig trenger å "lette på trykket " i hodet. Anette har selv diagnosen ADHD, og Kundalini yoga er et viktig redskap for henne slik at fokuset livet blir NUET ... og ikke et konstant internt jag og mas.

Lær deg å mestre det som er viktig - deg selv!  Fokus; Balanse og styrke

Tirsdag kl 20.00 …. ZEN ZONE ….

Max avkobling og indre ro. Restoriativ yoga og puste øvelser for maks avstressing og indre ro.

Jeg tilbyr massasje med ulike oljer. Ulik fokus; F.eks nakke, skuldre, rygg, føtter og armer

Her må man ta med håndkle og ha på klær som kan tåle en olje-skvett :) Egen pris! Få plasser.

Onsdag kl 10.00 & Torsdag kl 18.00 ( Anette )

Medisinsk Kundalini med Anette, er en yogaprakis hvor alle kan delta. Vi forbedrer sirkulasjonen i kroppen, prater om hverdagens utfordringer og hvordan yoga kan benyttes som et redskap til økt livsglede og trivsel. Denne timen vil raskt gi deg små gleder som bedre søvn, bedre fordøyelse og et lettere sinn ( gode og glade tanker ) Passer alle -  Fin time for deg som har praktisert en stund, men også en fin time for deg som er nybegynner i yoga. Vi benytter puter og stoler om det trengs som støtte slik at alle har det bra underveis.  Fokus: Tilstedeværelse

Torsdag kl 20.00 ( Anette )

Yin yoga med eteriske oljer og lyd healing. Dette er en yogaprakis hvor flyt, avspenning og pust er i fokus. Lyd healing vil hjelpe deg til å dykke inn i deg selv og frigjøre spenninger, tanker og vil oppleves som en frigjørende opplevelse av stor tilstedeværelse. Yin er bindevevs yoga, hvor kroppen selv inviterer deg inn. Vi lærer å lytte, kjenne og akseptere realiteten rundt det faktum at kroppen er ferskvare, og vi må lytte til dens signaler. Passer alle, uansett stivhet og utfordringer. En rolig, dyp - nesten restorative time. Fokus: DEG

Fredag kl 12.00 ( Mariann )

Kundalini Yoga som Terapi, med Mariann. Kundalini yoga har hjulpet mange på en terapeutisk måte. Denne yoga formen er som en skattekiste, full av skatter som forvandler lidelse til indre fred og ro. Et liv der kropp, sinn og sjel er i balanse. Det er sannheten vi alle søker. Redskapene finnes - bli med å oppleve hva yogiene i India har brukt i mange tusen år ------  Kundalini Yoga !  Fokus: Gi Slipp

Yoga for barn 2 Lørdager i måneden. Alder 8-13 år

Oppstart januar 2019 ta kontakt med Mariann for ytterligere informasjon. Mobil: 911 52 150

Gravid Yoga  Lørdag. 

Ta kontakt med Anette for ytterligere informasjon. 

Ta direkte kontakt med oss for ytterligere informasjon eller påmelding.  Mail til : anette.m.thorstensen@gmail.com eller ring eller send sms direkte til instruktøren til det partiet du ønsker å bli med på. 

KUNDALINI:  ANETTE M. THORSTENSEN     MOBIL: 918 94 921

YIN YOGA: ANETTE M. THORSTENSEN

KUNDALINI YOGA:             MARIANN IREN KRISTIANSN   MOBIL: 911 52 150

KUNDALINI YOGA:             MONICA ISABELL HOVIND       MOBIL: 454 69 011                            

MEDI YOGA:                        CECILIE ZAKARIASSEN              MOBIL: 959 03 342

Klassisk Yoga: CECILIE ZAKRASIASSEN

PUST MEDITASJON: MONA KYLSTAD MOBIL: 484 00 909 

 

Title-Text.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Oppstart Høsten 2019.

Ta kontakt med instruktøren som er nevnt på timen du vil være med på og be om pris og varighet på kurset.

  • Drop In pris er 200,- pr gang.

Ta kontakt med Anette, Monica eller Mariann direkte for påmelding. Eller send mail til oss gjennom vår "postkasse "

  * MEDI YOGA & Klassisk Yoga & Yoga Nidra

Ta direkte kontakt med Cecilie for priser, kursvarighet og Informasjon. 

  • PUST & Meditasjon Ta kontakt Go4U jentene Maria eller Mona.