Kundalini Yoga

Kundalini Yoga er en transformerende, effektiv og helhetlig yogaform - designet for å møte vår tids utfordringer!

Kan praktiseres av alle, også sittende på stol. Kundalini yoga handler om å trene opp sinnet i like stor grad som den fysiske kroppen din. Noe som fører til at ikke bare ryggen, men også innstillingen til livet blir mer fleksibel.

Bli med på litt hverdagsmagi!  Kundalini Yoga er en eldgammel men høyst moderne yogaform hvor du i tillegg til fysisk trening får erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Kundalini Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske kriyas ( serie med øvelser ). 

Om du har helsemessige utfordringer, oppfordrer vi deg til å kontakte din lege før du starter din praksis.

Utfold ditt potensial og bryt gjennom mentale og selvbegrensende blokkeringer gjennom meditasjon og pranayama (puste øvelser) og dynamiske yogaøvelser for kropp, sinn og sjel.

Ingen praksis er lik. Ingen dag er lik. Vi har alle våre utfordringer og blokkeringer å jobbe oss igjennom, Kundalini Yoga er en verktøykasse, hvor vi benytter ulike verktøy til å jobbe oss igjennom enhver utfordring. Mental eller fysisk.

Det er ditt liv, det er din praksis og det er din opplevelsen.

Kundalini Yoga integrerer kropp, sinn og sjel på en sterk, ærlig og direkte måte.
Hver time har dybdeavspenning og meditasjonsteknikker eller mantrameditasjon.
Jevnlig meditasjon i Kundalini Yoga vil hjelpe deg å oppnå;   

-  indre ro til å utvikle din intuisjon
- økt konsentrasjon
- mer spontanitet/kreativitet - vitalitet
- lev med en større bevissthet og balanse i deg selv.

 

images-2.jpeg

 Yin Yoga

Yin yoga er en rolig yogaform som har sitt fundament i Taosimen og Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) med fokus på yin-vev som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Omtanken ligger i å slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, pust, meridianer og bevisst tilstedeværelse/Mindfulness. Med yin yoga løser vi opp stivhet og spenninger som gir oss en fantastisk ro i kropp og sinn!

Også kalt - BindevevsYoga -

Hver mandag morgen startes med rolig morgen Yin Yoga hos oss. Dette er en yogaform vi ser alle har glede av, og nytte av. Du har hørt ordtaket “ har du ikke tid til å meditere i ti minutter, vel da skal du meditere i en time “ ….. Når man har funnet sin posisjon i stillingen gitt deg, er det bare å gi slipp på alt og alle. Det er en utrolig befriende og også utfordrende oppgave, da vi alle har “ så mye å gjøre” og nå skal vi ikke gjøre noe. deilig og utfordrende på en gang, og resultatet blir …. åhhhh

Hver praksis har ulik tema og fokus. Det kan være luftveiene - mage/tarm, stress i kroppen, ryggens bøylighet, hjertet, hofter mm

Vi har også Yin Yoga ved uke slutt; tordager kl 20:00. Se timeplan