Eteriske oljer

Jeg elsker de eteriske oljene fra doTERRA.

Jeg kaller de “yoga på flaske” :) Og da tenker jeg på hvordan deres duft og magiske effekt på sinnet kan dempe, fjerne og løse opp blokkeringer, gamle minner og hjelpe sinnet endre sitt tankemønster.

Du er velkommen til å besøke min nettside og om du vil bli med i vårt oljeteam: Doterra Gamlebyen, så ta kontakt med meg.

Yoga & Oils Gamlebyen

Greit å vite;

De eteriske oljene fra doTERRA er å regne som plante-medisin. De er rene og veldig potente. Man bør lære seg hvordan de ulike oljene brukes, og hva de kan benyttes til. Det er hva vårt oljeteam tilbyr, fellesskap og deling av kunnskap rundt bruk og nytteverdi av doTERRA sine fantastiske eteriske oljer. (og mange flere produkter som tilbys fra doTERRA)

Man starter oftes med å kjøpe seg en “velkomst pakke”. Da vil du også få en egen innlogging side hos doTERRA, og egen shop du kan handle fra i ettertid. Når du handler samler du poeng, og disse kan benyttes ved neste handel, eller spare. Du kan ha ulik type medlemskap; basic eller Lrp.

Basic: du handler når du ønsker, fra egen butikk.

Lrp: Du handler fast hver måned, får beste pris (30% rabatt) og samler poeng og rabattverdi. Denne verdien kan sees på som en “sparebøsse” og de pengene kan utbetales når du måtte ønske det. Eller du bruker de til å handle neste gang. En Lrp konto bør justeres hver måned, slik at du får tilsendt de du trenger, og hva du ønsker. Disse behov endrer seg jo i takt med sesong og behov i husholdningen.

Om du ønsker å starte din egen konto, så kan du benytte mitt nummer som referanse / verve-nummer: 5260854 Anette Manskow Thorstensen

doTERRA er et firma hvor “pay it forward” energien står i sentrum. De arbeider for at alle parter som er involvert i prosessen med å utvinne oljen, har det bra. De passer på at arbeiderne får betalt, er aktive i prosessen og de støtter også om det er behov for å utbedre bo eller andre fasiliteter for de involverte parter. F.eks skole, medisinsk hjelp mm

Jeg er hva doTERRA kaller en Wellness Advocate. Bli en du også :)

Les mer om doTERRA

Forrige
Forrige

Tanker

Neste
Neste

Sisterhood