Sisterhood

Sisterhood er kraft. Sisterhood er vekst. Sisterhood er tillit.

Gjennom tillit vokser kraften til å ville dele, løfte hverandre opp og nyte livets ulike faser. Ulikheter kan lett bli en styrke, og lett bli en felle. Ærlighet og gjensidig respekt tror jeg vil frigjøre fellen og styrke respekten i hva ulikheter kan gi. Vi har alle egenskaper som gir oss karakter og personlighet. Vi har alle egenskaper som gir oss utfordringer og kaos i hodet. Har du tenk over hvor de egenskapene fødes? Hva som forer de? Hva de egenskapene kalles?

EGO. Egoet er verdensmester til å sammenligne, skape frykt og redusere evnen til endring. La ditt sangat - din indre sirkel - din kjerne av de nærmeste: Ditt SISTERHOOD! - hjelpe deg å frigjøre egoet og dets illusjon om deg, om de og hvordan du skal håndtere livets utfordringer.

Hver dag er en ny dag, og hver dag kan være full av kaos og støy. Om du lar disse disse ytre kvalitetene dominere. Hver ny dag kan oppleves nærende, organisert og stille. Om du minner deg selv på å søke innover, bruke pusten og frigjøre de ytre kvalitetene.

SISTERHOOD handler om å tillate bomskudd. Løfte hverandre opp på beina igjen og gi ny inspirasjon til å omfavne alt.

Mitt sisterhood: Marielle, meg og Emilie * www.sistersoul.no

Forrige
Forrige

Eteriske oljer