Våg noe nytt denne våren…

Om du kjenner på at noe ikke funker, gjør en endring!

Om du kjenner at verden der ute er fullstendig kaotisk og det gjør deg frustrert og i ubalanse, lær deg å lukke den ute. Ja, du kan beskytte deg selv, uten å “logge av” eller gå uviten.

Om du kjenner at du ikke strekker til eller at du går i ring, gjør en endring.

Men, hva er endring? Jo, du må gjøre ting annerledes! Du må faktisk lære av deg selv. Nå har du kanskje forsøkt ditt og datt igjen og igjen - men det endrer seg ikke til det bedre. Vel, da lurer du deg selv underveis bare.

Du tror du forsøker, men du tilpasser deg ditt gamle system uten å være klar over det.
Kjenner du deg igjen? Ta kontakt, du er ikke alene!

Nå er tiden inne for at alle skal kunne bli den beste versjonen av seg selv, du må bare finne ut hvem du er først.

Så ha tillit til at versjonen av deg som du kan leve i harmoni med kommer uten at du må kjempe eller gjøre noen ting. Den versjonen kommer opp når hele deg er klar.
Dvs, din “monkey mind” er akseptert og frigjort, kroppen din kjenner kjærlighet og aksept fra sinnet og du har landet her & nå.

Hvordan tenker du? Hva spiser du? Hvordan opplever du livet? Hvordan hviler du? Hvem er du?

Endring er ikke farlig, endring er kult!
Endring er kreativt og gøy. Tenk på alt du ennå ikke har opplevd, alle muligheter som ligger der ute som venter på at du skal se og oppdage de. Det beste er at når jeg skriver “der ute” - så starter det på innsiden. Det er innvendig vi skaper alle endringer, og da vil alt ytre endre seg i samme takt.

HURRA - Livet gir oss alt vi tillater det å gi.

Det er du som setter begrensningene - det er du som er bremsen og det er kun du som stopper deg selv. Du bare vet ikke det - ennå!

Breathe & Live.
Live & Breathe.
Love & Light

Anette

Forrige
Forrige

Adhd diagnose i voksen alder …

Neste
Neste

Fortid — Fremtid